adha beauty care malaysia, a-dha, acai berry, mab, maajun anggun bistari, make-up, andaman, pelamin

27 March, 2012

a-Dha : Testimoni

~ TESTIMONI aDHA ~

Testimoni ke atas diri sendiri , wajah sebelum kusam, tone tak sekata.Wajah selepas lebih berkeyakinan untuk keluar tanpa mekap,lebih berseri dan licin...luve aDHA...

 

Wajah testimoni memang dah semulajadi SUPERB, hanya masalah eyebag yang gelap & bekas jerawat sahaja.Hasilnya masalah dapat di atasi dalam masa sebulan.
*pengguna menggunakan SET PINK 


Wajah testimoni tersedia cantik,..selepas memakai aDHA selama sebulan,kulit wajah semakin berseri dengan semulajadinya tanpa secalit mekap di wajah..
*Pengguna memakai SET PINK


 Wajah sebelom nampak kusam/tone kulit tak sekata.Selepas sebulan memakai aDHA,wajah lebh berseri,sekata,cerah&tegang.
*Pengguna memakai SET PINK


Sebelum memakai set skincare 'Adha'.. Segala pori2 terbuka yg kelihatan beso gedabak + bnyk parut2 jerawat & jerawat d muka..huhuhu ~

Pic Pertengahan --> Time ni baru pakai set skincare 'Adha' selama 4 minggu.. Pic ni mmg x pakai pape mekap pun tau..Just serum + Krim aDHA saje & eyeliner..

Pic Last --> Pic latest setelah memakai set skincare 'Adha' selama sebulan 17 hari .. Picture tanpa memakai mekap. Just serum + Krim aDHA saje & eyeliner..ˆ⌣ˆ



Wajah sebelum (kusam & jerawat kecil) & wajah selepas (lebih b'seri, cerah & bekas jerawat hilang)
*pengguna menggunakan SET PINK




Wajah testimoni menjadi Gebu, licin, sekata, berseri-seri tanpa secalit mekap (dah macam kulit baby boy die yg didukung nye)
*pengguna menggunakan SET PINK

Wajah testimoni menjadi selicin & bersih seperti baby yg didukung olehnya...mcm korean looks pun ada...
*pengguna menggunakan SET PINK
Testimoni ke atas diri saya sendri(sy tidak memakai sebarang bedak/hanya memakai celak & gincu) ~ walaupun selepas sebulan perawatan.

Muke kakak ni  mmg dah cantik actually, just sj die nk pakai product a-Dha ni, now die suke pakai sbb katanye, muke lebih flawless, tegang & berseri walaupun tanpa mekap. So bayangkan kalo dgn mekap lgila b'tambh gebus u olls...;-)
*pengguna menggunakan SET PINK

 masalah kulit tidak sekata ~ wajah testimoni menggunakan mekap namun tetap kekal hingga petang & flawless
*pengguna menggunakan SET PINK

 Masalah kulit gelap di bawah mata&tone kulit tidak sekata  ~ wajah m'jadi cerah & gebu tanpa solekan
*pengguna menggunakan SET PINK


 umur 40 thn ke atas (Masalah Jeragat)~memakai set hijau ~ jeragat hilang sudah!
*pengguna menggunakan SET HIJAU

umur 40 thn ke atas (Masalah Jeragat)~memakai set hijau ~ jeragat 
*pengguna menggunakan SET HIJAU 


#GAMBAR-GAMBAR TESTIMONI DI ATAS,SAMA SEKALI TIDAK DIEDIT,ORIGINAL DARI TESTI SENDRI UTK KOLEKSI FASYIRAH D'TOUCH SAHAJA!!!

2 comments:

haida yusof said...

produk nie sagat bagus dan saya sangat berpuas hati

azira said...

Alhamdulillah....teruskan pemakaian & setia dgn aDha jika serasi untuk hasil yang memberangsankn...hanya aDHA original...

nuffnang ads