adha beauty care malaysia, a-dha, acai berry, mab, maajun anggun bistari, make-up, andaman, pelamin

21 February, 2015

Maajun Anggun bistari(MAB)

Info MAB:

Inilah fakta nutrisi iatu nilai-nilai gizi atau zat-zat yang terdapat dalam MAB bagi setiap 100gm. Analisis dijalankan

1)Moisture - 14.3gm

2) Ash - 2.8gm

3) Protein - 5.8gm

4)Fat - 7.1gm

5)Carbohydrate - 70.0gm

6)Energy - 367.1 kcal

Subhanallah khasiat MAB. Anugerah Allah..

Sesiapa yang makan MAB menjadi bertenaga dan cergas bukan kerana steroid tetapi MAB memang mengkonsumkan energy (367.1 kcal) Karbohidratnya juga sangat tinggi sama seperti karhidrat dalam kurma atau kacang badam. Boleh
mencergaskan minda, boos energy. Jika tak makan nasi pun MAB sudah boleh menampung protein & karbohidrat dalam badan. Nilainya amat tinggi sekali




19 August, 2013

Bedak compact Inez

 INEZ COMPACT POWDER

Inez compact powder mengandungi:

~UV Protection
~pelembap
~ekstrak mulbery

Paduan alas bedak dan bedak padat yang diperkaya dengan ekstrak mulbery untuk menyamarkan noda hitam dan mencerahkan kulit wajah. Dilengkapi dengan vitamin A & E
untuk menjaga kelembaban kulit dan sebagai anti oksidan.Sesuai untuk semua jenis kulit.
Sangat ringan kerana tekstur yang halus ,menjadikan kulit lebih gebu, halus, licin & selesa dipakai.

Tersedia dalam beberapa pilihan warna :

01 Natural (kulit putih kuning/terang)
03 Mistryrose ( kulit kemerahan/pink)
04 Deep Peach (kulit kuning langsat)
09 Ivory (kulit putih pucat)
10 Beige (kulit sawo matang asia)




refill powder

testimoni 
berminat?
sila whatsapp, sms, wechat me : 012 3105715

06 October, 2012

Mekap bersanding




Emel : fasyirah_80@yahoo.com
facebook : fasyirah d'touch
contact no : (012) 310 5715 (azira)

16 April, 2012




Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman. Koko Pracampuran adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.

Cocoa Collagen Power Plus mengandungi:
  1. Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.
  2. Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.
  3. Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung.
  4. Krimer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.
  5. Dextrose monohydrate - Melambatkan proses penuaan
  6. Oligo saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.
Kebaikan dan khasiat:
  1. Membantu mengimbangi hormon
  2. Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
  3. Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
  4. Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
  5. Melambatkan proses penuaan
  6. Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
  7. Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
  8. Mencerahkan kulit secara semulajadi
  9. Memberikan tenaga
  10. Membantu mengurangkan keguguran rambut
  11. Melancarkan peredaran darah dalam badan
  12. Mengimbangi berat badan
  13. Meningkatkan daya penghadaman
  14. Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot


Semua wanita berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan cocoa collagen ini.

Khasiat CCPP bagi yg dah berkahwin:-
  1. Menjadi SUPER POWER ...
  2. Mengetatkan vagina
  3. Yang monopous insyaallah ada pelincir
  4. Yang bermasalah dr segi pelincir insyaallah solve problem
  5. Hubungan suami isteri lebih intim ...(luar biasa .... Pempaham la segan lak)
  6. Yang dah bersalin, pinggul kembali kecik. Kemas .. tulang pinggul rapat. Biasa dh bersalin pinggul akan lebar.
  7. Tambah air susu bg yg menyusu
  8. Bantu mengecutkan rahim
  9. Memperbaiki rahim yang bermasalah. (utk cyst, fibroid jgn bergantung pd CCPP. Please dptkan rawatan doktor)
  10. Membantu mudah lekat (mengandung if dh smp rezeki insyaallah)
  11. Memperbetulkan kitaran haid yg lebih teratur
  12. Whole Body bertambah kemas/menarik/reshape
  13. Yang peha besar --> CCPP reshape size peha bertambah menarik
  14. Kulit cerah dari dalam
  15. Kulit mulus, gebu
  16. Jerawat less
  17. Parut jerawat insyaallah hilang
  18. Less jeragat
  19. Tenaga/ tak letih/ tak mengantuk
  20. Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah
  21. Tumit pecah2 bertambah licin
  22. Less rambut gugur
  23. Body menggeleber lepas kurus ... push up balik
  24. Masalah resdung berkurangan .. leh sebat macam2...
  25. Hormon stabil
  26. Perjalanan darah lancar
  27. If high water retention .. leh turun kg
  28. Seimbang berat badan
  29. Mengenyangkan
  30. Kencing lawas
  31. Lebam bawah mata less
  32. muka glowing ..
  33. Hilang lenguh2 sendi
  34. Lancar penghadaman
  35. Merangsang pertumbuhan sel baru/antikedut
  36. Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
  37. Melambatkan Proses Penuaan
  38. Sesuwai juga untuk ibu yang menyusukan bayi, CCPP dapat menambahkan air susu.
1KOTAK (10 SACHET),
1SET , 3KOTAK (30SACHET)
 
 

27 March, 2012

a-Dha : Testimoni

~ TESTIMONI aDHA ~

Testimoni ke atas diri sendiri , wajah sebelum kusam, tone tak sekata.Wajah selepas lebih berkeyakinan untuk keluar tanpa mekap,lebih berseri dan licin...luve aDHA...

 

Wajah testimoni memang dah semulajadi SUPERB, hanya masalah eyebag yang gelap & bekas jerawat sahaja.Hasilnya masalah dapat di atasi dalam masa sebulan.
*pengguna menggunakan SET PINK 


Wajah testimoni tersedia cantik,..selepas memakai aDHA selama sebulan,kulit wajah semakin berseri dengan semulajadinya tanpa secalit mekap di wajah..
*Pengguna memakai SET PINK


 Wajah sebelom nampak kusam/tone kulit tak sekata.Selepas sebulan memakai aDHA,wajah lebh berseri,sekata,cerah&tegang.
*Pengguna memakai SET PINK


Sebelum memakai set skincare 'Adha'.. Segala pori2 terbuka yg kelihatan beso gedabak + bnyk parut2 jerawat & jerawat d muka..huhuhu ~

Pic Pertengahan --> Time ni baru pakai set skincare 'Adha' selama 4 minggu.. Pic ni mmg x pakai pape mekap pun tau..Just serum + Krim aDHA saje & eyeliner..

Pic Last --> Pic latest setelah memakai set skincare 'Adha' selama sebulan 17 hari .. Picture tanpa memakai mekap. Just serum + Krim aDHA saje & eyeliner..ˆ⌣ˆ



Wajah sebelum (kusam & jerawat kecil) & wajah selepas (lebih b'seri, cerah & bekas jerawat hilang)
*pengguna menggunakan SET PINK




Wajah testimoni menjadi Gebu, licin, sekata, berseri-seri tanpa secalit mekap (dah macam kulit baby boy die yg didukung nye)
*pengguna menggunakan SET PINK

Wajah testimoni menjadi selicin & bersih seperti baby yg didukung olehnya...mcm korean looks pun ada...
*pengguna menggunakan SET PINK
Testimoni ke atas diri saya sendri(sy tidak memakai sebarang bedak/hanya memakai celak & gincu) ~ walaupun selepas sebulan perawatan.

Muke kakak ni  mmg dah cantik actually, just sj die nk pakai product a-Dha ni, now die suke pakai sbb katanye, muke lebih flawless, tegang & berseri walaupun tanpa mekap. So bayangkan kalo dgn mekap lgila b'tambh gebus u olls...;-)
*pengguna menggunakan SET PINK

 masalah kulit tidak sekata ~ wajah testimoni menggunakan mekap namun tetap kekal hingga petang & flawless
*pengguna menggunakan SET PINK

 Masalah kulit gelap di bawah mata&tone kulit tidak sekata  ~ wajah m'jadi cerah & gebu tanpa solekan
*pengguna menggunakan SET PINK


 umur 40 thn ke atas (Masalah Jeragat)~memakai set hijau ~ jeragat hilang sudah!
*pengguna menggunakan SET HIJAU

umur 40 thn ke atas (Masalah Jeragat)~memakai set hijau ~ jeragat 
*pengguna menggunakan SET HIJAU 


#GAMBAR-GAMBAR TESTIMONI DI ATAS,SAMA SEKALI TIDAK DIEDIT,ORIGINAL DARI TESTI SENDRI UTK KOLEKSI FASYIRAH D'TOUCH SAHAJA!!!

09 March, 2012

Contoh Pelamin

 Pelamin bertunang

 Pelamin Bertunang


 Pelamin Bersanding






07 March, 2012

SF Beauty





SF Beauty penemuan daripada sumber semulajadi utk rawatan kulit yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi. SF beauty bertindak meningkatkan metabolisma kulit dgn penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus, menambahkan ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa.

Produk ini telah mendapat status KKM dan ketulenannya, b
oleh semak status KKM dengan Biro Pengawalan Farmaseutikal.
SF beauty Soap : NOT 110600593K
SF Day Cream : NOT 110600594K
SF Ninght Cream: NOT 110600595K


SF Beauty
terdapat 2 packaging yang berlainan iaitu bekas kaca dan juga plastik. Bekas kaca adalah untuk dipasarkan dikalangan orang-orang kenamaan dan tertentu sahaja. Ini adalah kerana pengguna SF beauty adalah terdiri drp beberapa golongan termasuklah golongan kenamaan. Namun pengguna tidak perlu risau kerana ia adalah produk yang sama. Terpulang kpd anda mahu yang bekas kaca atau plastik. Tapi kami memilih bekas plastik untuk dijual supaya memudahkan proses pembungkusan dan penghantaran.

Mengandungi Vitamin E utk merawat muka dengan menghilangkan jerawat, jeragat, bekas jerawat, mengecilkan pori-pori serta mencerahkan kulit muka anda.


Info:-

SF Sabun Kecantikan : natural & bersih dengan Vitamin E ~ Meningkatkn metabolisme kulit, merencat penuaan ,mengurangkan kedutan & keanjalan kulit serta memberi kelembapan semulajadi selain segar, licin & bersih.

SF Krim Malam : Bahan semulajadi ~ menghilangkan jeragat, bekas jeragat, memutih & membersihkan kulit lebih halus & bersih.

SF Krim Siang : Bahan semulajadi ~ sebagai pelindung UV, melembap, melembut & menyihatkan kulit.

Cara Pemakaian : 
Cuci muka dengan dengan Sabun 2x sehari
Gunakan Krim Siang pada siang hari (sebagai pelindung UV)
Gunakan Krim Malam pada malam hari
Peringatan : Untuk kesan yang baik, anda dinasihatkan supaya tidak memakai dgn produk lain 
selain SF Beauty.


Set Kecil : RM79.00
Set Besar : RM119.00 
Set Besar Sensitif : RM119.00

Postage Poslaju : RM 6 (semenanjung) / RM10 (sabah/sarawak)

Hubungi : Azira - (012) 310 5715  ~ Dealer Selayang/Batu Caves & sekitarnya.

nuffnang ads